• Sample Alt tag

    Renovering?

    Beställ hembesök och kostnadsfritt offert!

Välkommen!

Vi på Bygg & Design Specialisten är ett erfaret och pålitligt byggföretag som har funnits på den svenska byggmarknaden sedan 2008.
Vi utför arbeten inom renovering, nybyggnation och ombyggnation i Stockholm med omnejd.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig när du är i behov av professionell renoveringshjälp oavsett om det rör sig om mindre projekt eller en totalrenovering av din lägenhet eller ditt hus. Vi genomför också renoveringar av kök och badrum. Naturligtvis tar vi även hand om dina mindre projekt, såsom måleriarbeten, snickerier och golvarbeten.

Hur går det till?

Vi börjar med att träffar dig, diskuterar dina förväntningar och möjliga lösningar samt tar mått. Sedan återkommer vi med en detaljerad offert med fast pris. Är du nöjd godtar du offerten och vi börjar renovera. Till sist går vi igenom arbetet och kontrollerar kvalitén. Vi genomför eventuella förbättringar innan du betalar.

Offert

Våra offerter innehåller alltid detaljerad beskrivning och beräkning av material och arbetskostnad, betalningsmetod, start- och sluttid samt ROT-avdrag. Dessutom visar vi dig professionella ritningar och 3D-visualisering - allt detta kostnadsfritt! Hos Bygg & Design Specialisten får du alltid besök och offert utan kostnad.

Säkerhet

Som kund hos oss kan du känna dig trygg! Vi är fullt försäkrade hos IF Försäkringsbolag, har godkänd F-skattsedel, betalar skatt och moms enligt gällande regler och lämnar alltid nyckelkvittens. Vi använder lämpliga avtal som rekommenderas av Konsumentverket. Dessutom tar vi ingen handpenning eller förskottsbetalning!

Kvalité

Kvalité är viktigt för oss! Vi kontrollerar allt från renoveringsarbete till material och levererade varor under projektets gång. Våra tidigare referenser bekräftar vår höga kvalité och kompetens och våra återkommande kunder är ett kvitto på vår framgång. Vi samarbetar alltid med certifierade el-, VVS- och gasmontörer.

Garanti

Bygg och Design Specialisten är mycket stolta över att vara godkänd av Villaägarnas Riksförbund i Sverige. Det säkerställer nämligen att vi erbjuder hög kvalité och professionella tjänster. Dessutom lämnar vi alltid 2 års garanti på alla projekt och försäkrar att vårt arbete blir utfört i tid och enligt gällande byggregler.


Utförda projekt

Varför bör Du välja oss? 

Vår målsättning är att leverera ett högkvalitativt arbete inom ramen för den satta budgeten och tidsramen.
Ett resultat som vi lever upp till och är stolta över.

skv z tlem 180x180

F-SKATT

registerad

if 180x180

Answar försäkring

hos IF

godkand villaagarna 180x180

Godkänd

av Villaägarnas Riksförbund

ok nasze

Garanti

2 års. Alltid.


... De var väldigt tillmötesgående och kom med idéer kring lösningar och vi har framförallt uppskattat att de snabbt responderat på frågor och varit bra på att informera om status och nästa steg kontinuerligt...

Hellena och Per

Enskede Gård
...Vi är fantastiskt nöjda och de har utfört flera arbeten åt oss. Alltid med samma höga kvalitet på slutresultatet och kontakten med dem är alltid enkel och snabb. De har mycket hög tillgänglighet och är alltid punktliga vilket underlättar oerhört för kunden... 

Hanna

Sjövik, Stockholm
... Ett stort nöje att använda Bygg & Design Specialisten. Punktliga. Ger ett bra fast pris och håller det trots att det kanske krävdes lite extrajobb som de inte räknat med. Enkla att nå och snabb feedback på alla frågor. Tack för ett bra jobb ...

Claes 

Älvsjö

map

Kontakta Oss

Vill du beställa en tjänst eller har du frågor?
Du kan enkelt kontakta oss via formulär, mail eller telefon.

bygg design logo male

Adress

Fjärdholmsgränd 27 
127 44 Skärholmen, Stockholms län

Telefon

Tel: (+46) 762 059 309

Öppettider:

Måndag - Fredag - 08.30 - 17.00

 

 villaägarna liten

Godkänd a Villaägarnas Riksförbund

resize 1

Nominerade till Årets Hantverkare 2017